Bedrijvengids

Van Uden Caravans

 

Van Uden Caravans is al meer dan 30 jaar een uniek bedrijf met veel liefde voor mobiele recreatie. In ons geval proberen wij jouw vakantie zorgeloos te maken met de juiste caravan. Of deze nieuw of gebruikt is, wij vinden de perfecte match tussen jouw wensen en ons aanbod. Bij ons bedrijf staat naast kwaliteit ook service hoog in het vaandel maar bovenal zijn we er om jou te helpen!

 

We zijn er trots op dealer te zijn van drie kwaliteitsmerken: Bürstner, Sprite en Sterckeman. Dat betekent dat onze specialisatie bij deze merken ligt en dat er ook een mooi aantal nieuwe en top occasions in onze showroom terug te vinden zijn. Natuurlijk vind je ook een groot scala aan andere merken bij ons terug.

 

Wil je (nog) niet kopen? Wij verhuren diverse modellen caravans tegen zeer scherpe prijzen.

 

Buiten de verkoop van caravans heeft van Uden Caravans een moderne, goed uitgeruste werkplaats waar goed opgeleide monteurs met jarenlange ervaring caravans en campers van onderhoud voorzien volgens de BOVAG specificaties. Ook voor schadeherstel is van Uden Caravans het juiste adres. Schade aan alle merken caravans en campers herstellen wij met originele onderdelen waarop je tot wel vier jaar garantie krijgt.

Al met al: Je caravan of camper is bij ons in goede handen!

 

inkoop | verkoop | verhuur | accessoires | onderhoud | schadeherstel

Contactgegevens

Van Uden Caravans

Jan Tinbergenstraat 6

5491DC Sint-Oedenrode

Tel 0413-477022

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur