Bedrijvengids

Afslag Gezond by Judith (Gewichtsconsulent-Leefstijlcoach-Slow Sports)

Ik ben Judith, de vrouw achter Afslag Gezond. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent en leefstijlcoach, daarnaast geef ik ook Slow Sports lessen.

AFSLAG GEZOND is een keuze die je kunt maken op het moment dat je klaar bent om te gaan werken aan je leefstijl en daar graag begeleiding in wilt hebben.

AFSLAG Gezond staat voor:

A: Aandacht voor jezelf

F: Fitter en energieker worden

S: Slow Sports

L: Lekkerder in je vel gaan zitten

A: Afvallen, op weg naar een gezond gewicht

G: Gezond ouder worden

 

Door preventief met je eigen gezondheid bezig te zijn, verminder je de kans om een chronische ziekte te ontwikkelen.

Ik kan je begeleiden op het gebied van voeding, gewicht, beweging en ontspanning, zodat het voor jou ook mogelijk is om een zo gezond als mogelijke leefstijl te krijgen wat bij jou past. We kijken naar jouw mogelijkheden zodat je dat ook kan toepassen in jouw leven.

Wat is Slow Sports?

"Voor sommige mensen kan het lastig zijn om te beginnen met sporten. Je hebt het al meerdere keren geprobeerd, maar het lukte nooit om vol te houden. Bovendien wist je niet precies hoe je het moest aanpakken. Herkenbaar?

Slow Sports kan je helpen om deze drempels weg te nemen. Het programma is ontworpen om je conditie te verbeteren en om de balans tussen inspanning en ontspanning terug te vinden. Dit gebeurt op een manier die bij jou past: laagdrempelig, flexibel en met plezier!

Slow Sports is voor iedereen die op een plezierige manier wil bewegen in de natuur. Slow Sports combineert wandelen en oefeningen voor kracht, balans, conditie en ontspanning. Je beweegt op je eigen niveau en je geniet van de mooie omgeving en de gezellige sfeer.

Lijkt jou dit leuk of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op via de website, DM of mail voor een gratis kennismakingsgesprek en/of een gratis Slow Sports les als jij graag wilt werken aan verbetering van je leefstijl, gewicht en conditie.

Je kunt mij volgen op instagram via @Afslag_gezond & @slowsports_sintoedenrode_eo

Mijn website is www.afslaggezond.nl

Email: judith@afslaggezond.nl

 

 

 

Contactgegevens

Afslag Gezond by Judith (Gewichtsconsulent-Leefstijlcoach-Slow Sports)

Witte Bleek 1

5491RH Sint-Oedenrode

Tel 06-55526976