Bedrijvengids

Café De Beuk (voorheen D'n Toel)

Een gezellige kroeg, een fijn terras en sfeervolle skihut. Dat vind je in Olland bij Café de Beuk. Liggend aan verschillende fiets- en wandelroutes, is in dit dorpscafé plaats en aandacht voor jong en oud. Terwijl de kleinere gasten zich vermaken in het speeltuintje, op het grasveld of in het speelhoekje binnen, genieten de grotere gasten van een lekker bakje koffie met gebak, een smakelijke lunch, een verfrissend koud drankje of heerlijk warme hap. Ook is er ruimte voor feesten, barbecues of andere gelegenheden.

In april 2020 namen Kevin en Myrthe Kuijs de sleutel van deze zaak over van familie Toelen. Inmiddels hebben ze het café een eigen 'Ollandse' naam gegeven: Café de Beuk. Inspiratie kwam van de wereldboom bij de kerk in het dorp, dat ook als symbool terug komt in de Ollandse vlag en in een onderscheiding voor Ollanders die zich bijzonder in hebben gezet voor het dorp. Een gemeenschap waarvan saamhorigheid en samenwerken een mooie kracht zijn en Kevin en Myrthe dragen het een warm hart toe.

Wist je dat de al het brood en gebak van Bakkerij Bekkers komt? Speciaal voor de Beuk ontworpen: gebak met monchou en blauwe bessen van Ollandse bodem, afkomstig van Hoof zachtfruit. Heel erg lekker, net als de nougatine ijstaartjes en appeltaart. Kom proeven en voel je thuis!

Contactgegevens

Café De Beuk (voorheen D'n Toel)

Pastoor Smitsstraat 4

5491XN Sint-Oedenrode

Tel 0413-473313