Bedrijvengids

Boskantse Mert

 

 

De Boskantse Mert opende op 4 maart haar deuren, nadat 'De winkel van Boskant' eind 2021 uit het straatbeeld verdween. Je zou zelfs kunnen zeggen dat de Boskantse Mert 4 winkels in 1 is.
Dit heeft alles te maken met het feit dat de winkel op de Meidoornstraat gerund wordt door drie koppels. Ze hebben de afgelopen twee à drie jaar samen op verschillende markten gestaan en besloten om de koppen bij elkaar te steken. Uiteindelijk besloten ze om samen een winkel te openen, waardoor ze 4 winkels in 1 hebben. Ze zijn er voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare artikelen, maar ook voor mensen die gezellig een kopje koffie willen drinken.


Ze hebben in principe alles wat mensen nodig hebben, behalve etenswaren. Rien Versantvoort verkoopt gereedschap, zijn vrouw Ankie heeft kinder- en babykleding, Jean Pierre en Christina van der Loop verkopen kleding voor volwassenen en Tonny en zijn vrouw Margo verkopen allerlei sieraden en andere accessoires.
De prijs is voor de eigenaren ook belangrijk. Ze vinden restpartijen en kopen ze op. Dan kunnen ze die artikelen voor dertig tot vijftig procent minder aanbieden. Ook daarom zijn ze alleen in het weekend open.  De Boskantse Mert is ieder weekend geopend van 9:30-17:00 u (en eveneens geopend op 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag).

 

 

Contactgegevens

Boskantse Mert

Meidoornstraat 2

5492EC Sint-Oedenrode

Tel +4915170153716

Zaterdag
Zondag




09.30 - 17.00 uur
09.30 - 17.00 uur

Eveneens geopend:

- 2e Paasdag

- Koningsdag

- Hemelvaartsdag

- 2e Pinksterdag