Bedrijvengids

Bij Kato

Bij Kato geeft mensen een kijkje achter de schermen bij een echte boerderij. We willen mensen graag meegeven hoe het leven van een Berkhout varken eruitziet. Dit doen we door ze mee te nemen door de hele productieketen rondom de boerderij. Al onze arrangementen sluiten aan op onze missie en dragen stuk voor stuk het verhaal uit van ons Berkhout varken.

 

Bij Kato is er voor je vrienden, je bedrijf, je kinderen & je school, er is voor ieder wat wils! Zo kun je bijvoorbeeld met je vrienden genieten van een Boerderij tour met als afsluiting een heerlijke BBQ. Ook kun je met je kinderen langskomen op een van de Bij Kato Kids middagen waarbij ze o.a. lekker mogen spelen op de boerderij, nieuwe dingen kunnen leren over de boerderij & zelf voer mogen maken voor de varkens.

 

Met de hele school ben je welkom om te genieten van een BIG-Schoolreisje! Laat je verrassen door alles wat het boerderij leven te bieden heeft. Ga met de huifkar langs de stallen en leer alles over de varkens & wat ze te eten krijgen.

 

Opzoek naar een vergaderruimte voor je bedrijf? Ook dat kunnen wij je bieden Bij Kato. Je kan er natuurlijk voor kiezen om juist een ontspannende activiteit te doen met en voor je personeel. Zo kun je een GPS-tocht lopen of je personeel trakteren op een verzorgde BBQ.

 

Tijdens het Weekend van het Varken (ieder jaar het 2e weekend van september) krijg je een kijkje achter de schermen op de bedrijven en kan je met eigen ogen zien hoe alles reilt en zeilt. Verder zijn er allerlei spelactiviteiten, zoals spelen in de mega maïsbak, strodoolhof, jonge biggetjes knuffelen en nog veel meer leuke dingen!

Contactgegevens

Bij Kato

Houtsestraat 26

5492 TM Sint-Oedenrode

Tel 06-46050052