Bedrijvengids

Handmade Hout

 

Handmade Hout brandt teksten en afbeeldingen op hout, ook wel pyrografie of houtbranden genoemd. Dit gebeurt zowel handmatig als met de laser. We maken producten op maat, geheel naar wens van de klant. Dit kan per stuk of in grote aantallen zijn.

Daarnaast bieden wij meerdere workshopmogelijkheden en zijn we ook te boeken voor vrijgezellenfeestjes of grote groepen.

OVER ONS
Wij zijn Jeffrey en Marleen van Pelt, woonachtig in Sint-Oedenrode, Gemeente Meierijstad waar we ons bedrijf runnen vanuit de Gasthuishoeve. Trotse ouders van een geweldige zoon en altijd creatief in de weer.

Perfecte combinatie
Naast getrouwd zijn, zijn wij samen op meerdere fronten de perfecte combinatie. Jeffrey is al bijna 13 jaar eigenaar van zijn eigen (web)designbureau: Pozitiv. Hij heeft een creatief oog en kan afbeeldingen waar nodig bijwerken of aanpassen. Ook het bijhouden van de webshop en het bedenken van nieuwe producten is Jeffrey wel toevertrouwd. Marleen is na bijna 20 jaar juf te zijn geweest in het diepe gesprongen en fulltime bezig met Handmade Hout. Workshops houtbranden, en bestellingen uit onze webshop kunnen dus dagelijks worden geboekt.

 

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Handmade Hout

Kremselen 2

5492SJ Sint-Oedenrode

Tel 0413-420620