Bedrijvengids

Vindkracht13

 

 

Maak kennis met ons, Vindkracht13. Wij zijn een marketingbureau uit Veghel dat zich bezig houdt met (online) optimalisatie. Zo'n 200 jaar geleden bedacht Beaufort de windschaal. Deze baseerde hij op 13 windsterktes, van stille windkracht (0) tot verwoestende orkaan (12). Alleen bij hoge uitzondering was er sprake van windkracht 13, een windkracht die (eigenlijk) onmeetbaar was.

De afgelopen 13 jaar hebben wij alles getest – online advertenties, pennen, stickers, paraplu's, usb's, visitekaartjes, magazines, autobelettering en nog veel meer – wat bestempeld werd als onmeetbaar.

Nu delen wij onze kennis en inzichten met anderen. Maken we resultaten meetbaar en borgen we de online marketing kennis binnen jouw organisatie. Samen verbeteren we alle resultaten en verslaan we online ranglijsten. Wij maken het onmogelijke mogelijk, en het onmeetbare meetbaar. Dát is Vindkracht13.

 

Wij geloven in marketing en promoters van binnenuit en zien dan ook de voordelen in van marketeers leren om meer promoters te verzamelen en beter zichtbaar te worden. Met onze producten De StartMotor, De OfferteMotor, De ProMotor en De Marketing Mentor helpen wij klanten naar een hoger niveau. Bij Vindkracht13 stellen wij onszelf op als kennispartner op het gebied van marketing en online optimalisatie, zo helpen we je graag op weg maar ben je niet afhankelijk van ons. Wie kan sturen, zeilt tenslotte bij elke wind!

 

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens