Bedrijvengids

Autobedrijf Roy Heere

Sinds 1 januari 2017 heeft Roy Heere de werkplaats van Autobedrijf Kraaijvanger overgenomen. Na 15 jaar als monteur bij de garage te hebben gewerkt, heeft hij het stokje van Herman Kraaijvanger overgenomen. Autobedrijf Kraaijvanger is door Herman Kraaijvanger opgericht in 1983. Als jongetje van 11 jaar was Roy al in de garage te vinden om te sleutelen en te helpen in de werkplaats. Toen hij oud genoeg was, is hij in vaste dienst gekomen en heeft hij zijn opleiding tot eerste monteur afgerond.

Autobedrijf Roy Heere in Sint-Oedenrode (Gemeente Meierijstad) is een onafhankelijke garage met ruime ervaring en kennis van alle merken auto's. Bij ons kunt u terecht voor een goed en eerlijk advies. Wij staan dan ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij bieden volledige service voor uw auto. Bij ons kunt u terecht voor uw reguliere onderhoud en reparaties, APK keuring, (zomer- en winter-)banden, airco service en schadeherstel. Sterretje in uw ruit of een nieuwe ruit nodig? Ook dat kunnen wij verzorgen. Omdat wij het belangrijk vinden u zo goed mogelijk op weg te helpen, hebben wij gratis leenauto's beschikbaar.

Bij ons bent u aan het goede adres voor een snelle service waarbij wij persoonlijk contact erg belangrijk vinden. Wij helpen u graag zo snel mogelijk weer op weg. Daarbij werken wij transparant: u kunt altijd meekijken in de werkplaats en reparaties worden vooraf met u besproken zodat u weet waar u aan toe bent.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of bij ons binnenlopen.

Contactgegevens

Autobedrijf Roy Heere

Eversestraat 47

5491 SR Sint-Oedenrode

Tel 0413 - 47 22 85