Een atelier in Rooi.
Een atelier in Rooi. Foto:

Kunst in Rooi – Open Atelier

zaterdag 31 augustus 2024 10:00 tot zondag 1 september 19:00

Onlangs verscheen er een oproep voor Kunst in Rooi. Inmiddels is er een datum gepland. Op 31 augustus en 1 september vindt het evenement in Rooi plaats. De inschrijvingen zijn inmiddels gestart.

Ben je een kunstenaar die gezien wil worden dan is Kunst in Rooi 2024 misschien iets voor jou.

Wat zijn de voorwaarden om aan Kunst-in-Rooi 2024 deel te kunnen nemen?
-
Je moet in Sint-Oedenrode woonachtig zijn en/of over een (eigen) atelierruimte in Sint-Oedenrode beschikken. Dit kan ook een gezamenlijke ruimte (binnen en/of buiten) met andere kunstenaars zijn.
-
De limiet van het aantal (gezamenlijke) ruimtes hebben wij op 15, maximaal 20 gesteld zodat het voor het publiek mogelijk wordt om in deze twee dagen tijd de meeste kunstenaars c.q. ruimtes met een bezoek te vereren. 

-Datum Open Atelier: zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2024.
-Openstellingstijden atelier voor beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur
-Je atelier moet beide dagen open zijn.
-Een website is een vereiste zodat het publiek vooraf kan bekijken welke kunstvorm je beoefent.
-Kosten: nog niet bekend maar nooit meer dan € 20,00 per locatie.

Als je belangstelling hebt, beide dagen beschikbaar bent én een website hebt dan willen wij graag het volgende van je weten: Je naam, je adresgegevens, je telefoonnummer(s), je website en welke kunstvorm(en) er in je atelier te zien zijn. De meeste van deze privé-gegevens zijn uiteraard alleen bestemd voor de organisatie. Je kunt je aanmelden op het volgende e-mailadres: info@tinekekleij.nl of via de website www.tinekekleij.nl/reageer/site/0.html..