Zicht op het hoofdpodium
Zicht op het hoofdpodium Foto: Pop&Colour Festival

Pop & Colour Festival 2024

zondag 16 juni 2024 12:00 tot 1:00

Vrolijk festival voor alle leeftijden in Streekpark Kienehoef, dat vooral jonge talenten een podium biedt. Met veel live muziek, kunst, creativiteit, dans, theater en lekker eten & drinken.

Vast onderdeel is de creatieve markt, met workshops, kinderactiviteiten en kramen waar eigen creaties kunnen worden getoond en verkocht. Op het hoofdpodium spelen de bands van Pop& Co bandcoaching de sterren van de hemel. Het Heldenpodium aan het water biedt ruimte voor diverse optredens van ( jeugd-) verenigingen, kleine groepen of solisten. Op het groene, relaxte festivalterrein is genoeg ruimte om te genieten met een hapje en een drankje op het terras, of lekker in het gras.

Dit jaar wordt de 8e editie van Pop & Colour Festival gehouden. De organisatie is een samenwerking van Stichting Streekpark Kienehoef, Phoenix Cultuur, Pop & Co bandcoaching en Helden van Kien.

Het festival is gratis toegankelijk. 

locatie: Streekpark Kienehoef, bij Helden van Kien, Bremhorst 1

Wil je meedoen aan de creatieve markt, optreden op het Heldenpodium, of komen helpen als vrijwilliger? Meld je dan aan via festival@streekparkkienehoef.nl of kijk op www.popencolour.nl  of facebook.com/popencolour