Afbeelding
Foto: Jos van Nunen 2023

Film: ‘Close’

vrijdag 19 april 2024 20:00

Vrijdag 19 april 2024, 20.00 uur, CEC Mariendael te Sint-Oedenrode

SINT-OEDENRODE Het Roois Kultuur Kontakt toont op vrijdag 19 april de film Close bij CEC Mariendael te Sint-Oedenrode, aanvang 20.00 uur.

Regisseur Lukas Dhont maakt met de film ‘Close’ een tedere en aangrijpende film over vriendschap en verantwoordelijkheid. Met deze film won hij de prestigieuze Grand Prix van het Film Festival Cannes 2022.

De dertienjarige Rémi en Léo zijn onafscheidelijke vrienden. Ze doen alles samen, niets of niemand kan ze uit elkaar houden. Doordat ze zo close zijn, roddelen hun puberale klasgenoten over ze; misschien zijn ze wel meer dan vrienden. Rémi trekt zich niet veel aan van deze pesterijen, maar het homolabel staat Léo totaal niet aan. Zijn frustratie reageert hij af op Rémi, wat een breuk in hun vriendschap veroorzaakt.

Kaartjes

De film Close wordt getoond op vrijdag 19 april bij CEC Mariendael te Sint-Oedenrode, aanvang 20.00 uur. Kaartjes à € 6,00 kunt u kopen via de website rooiskultuurkontakt.nl. Kaartjes aan de kassa kunnen alleen met pinbetaling worden voldaan.

Op www.rooiskultuurkontakt.nl is verder alle informatie te vinden over de overige films van het seizoen 23/24.

Samenvatting
Het Roois Kultuur Kontakt toont op vrijdag 19 april de film Close bij CEC Mariendael te Sint-Oedenrode, aanvang 20.00 uur.