Bij Kato Varkensmuseum
Bij Kato Varkensmuseum Foto: Bij Kato Boerderij Beleving

Audio/Varkensmuseum Tour

vrijdag 12 april 2024 14:00 tot 18:30

Audio/Varkensmuseum Tocht

Bij de audiotocht kom je langs alle zichtruimtes en skybox van ons Berkhout varken en ga je kijken en luisteren naar alles wat er gebeurt op de boerderij en in de stallen.

Leer meer over wat de varkens te eten krijgen en hoe zij leven. Wij vertellen je graag ons eigen verhaal!

Nu ook te zien: Het Nationaal Varkensmuseum in de audiotocht. Oma Kato laat graag jong en oud 100 jaar geschiedenis van de Nederlandse varkenshouderij zien. Oud en nieuw komen samen in onze zichtruimtes. Met onze routemap ga je op pad en wordt je uitgedaagd. Ook voor de kinderen hebben we een leuke speurtocht verwerkt in de Audio tour.

Tijdens de audiotocht krijg je (indien gewenst) een plattegrond mee zodat je de mogelijkheid hebt om de omgeving te verkennen in een wandel– of fietstocht van 3, 5 of 7 kilometer naar keuze.

Boek het zelf bakken arrangement op het BBQ Plein erbij om de dag gezellig af te sluiten onder het genot van een hapje en drankje.

€ 5,00 p.p. (volwassenen)

€ 2,50 p.p. (kinderen 4 t/m 12 jaar)Kinderen tot 3 jaar gratis

De Audio tour is te boeken op de 1e woensdag van de maand en iedere vrijdag van 14 tot 18.30 uur en de 1e zaterdag van de maand van 10 tot 15 uur. Extra openingsdagen worden bekend gemaakt via (social) media.