Afbeelding
Foto:

Alpha cursus

woensdag 6 maart 2024 17:31 tot woensdag 22 mei 20:00

M.i.v. woensdag 6 MAART   2024 starten we in de BECKART/Nijnsel   een ALPHA cursus. Op Alpha ontdek je het christelijk geloof op een laagdrempelige en gezellige manier.

Een Alpha avondbijeenkomst bestaat uit 3 onderdelen:

Samen eten: tijdens het eten heb je alle tijd om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen op te bouwen.

Inleiding d.m.v. een video: elke week wordt er een ander thema van het christelijk geloof behandeld; bijvoorbeeld : Wie is  Jezus ?     of  Bidden, waarom en hoe ?  

In kleine groepjes napraten: na de inleiding gaan we in kleine groepjes met elkaar praten over het onderwerp van deze avond. Je kunt al je vragen stellen en je mening geven!

Alpha in Nijnsel is de plek waar je welkom bent en jezelf mag zijn, waar je vragen mag stellen, waar je mag twijfelen en waar je mag leren.

Gospel Centrum. de Vuurtoren  organiseert in zalencentrum de BECKART/Nijnsel   een ALPHA cursus over het leven en het christelijke geloof; dit zijn 13 informele  bijeenkomsten die we telkens  beginnen met de maaltijd.  De cursus is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. De cursus vindt in principe iedere woensdagavond plaats tussen 6 maart t/m 22 mei , er is ongeveer halverwege de cursus een zaterdag met 3 onderwerpen die bij elkaar horen.  

De inloop is vanaf 17.30 uur, de maaltijd begint om 18.00 uur.  Hierna  volgt de inleidende video van ca 25-30 min, waarin TELKENS EEN ANDER ASPECT van het christelijk geloof aan de orde komt. We sluiten af met een gesprekje in kleine groepjes,  De avonden duren tot ongeveer 20.00 uur.   

De maaltijden EN  deelname aan de  cursus zijn gratis;  wel graag uiterlijk 3 maart opgeven i.v.m. inschatten deelnemersaantal v d  catering.  

Aanmelden of vragen hierover?   alphacursus-nijnsel@outlook.com ,  

bellen kan ook : 06 5756 0803 (Christiaan) of 06 5349 2223 (Janna)