Afbeelding
Foto: Sem van der Kallen

Weekend van het Varken

zaterdag 10 september 2022 10:00 t/m zondag 11 september 17:00

Tijdens het jaarlijkse Weekend van het Varken krijg je een kijkje achter de schermen en kan je met eigen ogen zien hoe alles reilt en zeilt op een varkensbedrijf.

Kijk en beleef hoe de kleine biggetjes bij hun moeders drinken. En hoe ze later als grote varkens o.a. restant frietjes en aardappelstoomschillen eten. In de moderne brijvoerkeuken verwerken we namelijk restproducten uit de humane industrie. Dit is gezond voer voor de varkens en goed voor het milieu, het wordt nu immers geen afvalstroom. In de skybox kan je de dragende moederdieren bewonderen! Tijdens hun zwangerschap lopen ze vrij rond in de groepshuisvesting.

Verder zijn er allerlei spelactiviteiten…

Zaterdag 10 september 2022 10.00 - 18.00 uur Zondag 11 september 202210.00 - 18.00 uur 

Locatie