Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Beachsoccer Rooi

maandag 6 juni 2022 10:00

Beach Soccer Rooi is in 2004 gestart en vindt traditioneel tijdens het pinksterweekend plaats. Het evenement is in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste en vooral gezelligste Beach Soccer evenement van Nederland. Sportiviteit en gezelligheid zijn belangrijke kenmerken van Beach Soccer Rooi. Het toernooi wordt hier ook om geprezen.

Zo’n 150 teams zullen verspreid over 4 dagen strijden om de ereplaatsen waarbij de winnaars zich automatisch kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer in Scheveningen. Dit toernooi vindt plaats onder auspiciën van Beach Soccer Bond Nederland (BSBN). Alle wedstrijden vinden dan ook plaats volgens de internationale Beach Soccer spelregels en staan onder leiding van officiële Beach Soccer scheidsrechters.

Locatie