Muziekfestival
Muziekfestival Foto: Blaasorkest Tiona

Muziekfestival

zondag 30 oktober 2022 13:00 t/m zondag 23 oktober 18:00

Op zondagmiddag 30 oktober organiseert Tiona, in samenwerking met een tweetal popkoren een Muziekfestival. Blaasorkest Tiona, Popkoor Transparant uit Schijndel en een speciaal voor deze middag geformeerd combikoor met leden vanuit Popkoor Trammelant uit Tilburg en Popkoor Spektakel uit Eindhoven zullen zich van haar beste kant laten horen. 

Dit Muziekfestival wordt gehouden op zondagmiddag 30 oktober van 13.00 tot 18.00 uur in de Beckart en word je gratis aangeboden.

Dus als jij van populaire herkenbare popmuziek houdt dan is het zeker de moeite waard om binnen te lopen en te genieten van de mooie klanken van Blaasorkest Tiona en deze twee schitterende grote popkoren.