Afbeelding

Kerststukje maken met de JNW

zaterdag 16 december 2017 9:15

Sint-Oedenode - Zaterdag 16 december 2017 is het weer zover! Dan gaan de kinderen van Jeugdnatuurwacht De Populier kerststukjes maken. De kinderen worden om 9:15 uur verwacht op Mariëndael.

Neem mee: Een goed gemutst humeur en een snoeischaar om het groen mee klein te knippen. Voor al het groen wordt gezorgd. Als je iets hebt om je kerststuk te versieren, mag je dat ook meebrengen.

Deze ochtend worden rond 11:00 uur de nieuwe Jeugdnatuurwachters en de nieuwe leiding geïnstalleerd. Hiervoor heeft de vereniging de heer Harry van Rooijen, wethouder van Infrastructuur en Duurzaamheid van Meierijstad, uitgenodigd.

De JNW nodigt ook alle ouders uit hierbij aanwezig te zijn. U bent om 11:00 uur van harte welkom! Deze activiteit is om +/- 11:30 uur afgelopen. Dit jaar maakt de JNW een heel groot kerststuk. Dit kan niet worden meegenomen op de fiets. Leden van de Jeugdnatuurwacht: Vergeet niet om je eigen speldje te dragen als je dat al hebt. Afmelden indien nodig bij Lily op nummer 477747.

Vóór de zomervakantie organiseert de JNW nog zes activiteiten: 13 januari 2018 Vlinderkast timmeren, 17 februari Vlechten met wilgentenen, 17 maart Met de bus naar het Natuurmuseum in Tilburg, 14 april Boerderijenbezoek, 26 mei Ontdekkingstocht in een natuurgebied, 23 juni Eindactiviteit met picknick. De locatie is nog een verrassing! Schrijf de data alvast op! Kom elke maand en doe mee!