Afbeelding

Jubileumtochten 50 jaar OLAT

zondag 19 november 2017 8:00

JUBILEUMTOCHTEN 50 JAAR OLAT Op zowel zaterdag als zondag kan iedereen meedoen aan de wandeltochten over 10, 15, 20, 30 of 40 km. De wandeltocht van 50 km wordt alleen op zaterdag aangeboden. Meedoen op beide dagen is ook mogelijk daar de routes beide dagen verschillend zijn. Deelnemers ontvangen een routebeschrijving en de routes zijn bepijld. Op verzoek kan een GPS-route worden toegezonden; zie hiervoor de website. Alle afstanden kennen één of meerdere wagen- c.q. caférustposten. Het inschrijfgeld is vastgesteld op een speciale jubileumprijs van 50 Eurocent voor iedereen op alle recreatieve afstanden. Dit is inclusief verzorging bij de wagenrustposten, wandelboeksticker en stempel.

Locatie

  • Natuurpoort De Vresselse Hut

    Vresselseweg 33
    5491pa Sint-Oedenrode