• Alles
  • (39)
    Evenement

Rooise Golfkampioenschappen

zaterdag 25 september 9:00 uur

Foto:

Rooise Golfkampioenschappen

Traditioneel worden de Rooise Golfkampioenschappen gehouden op de baan van Golf- & Country Course Sint-Oedenrode, beter bekend als Golfbaan de Schoot. Deze kampioenschappen worden mede mogelijk gemaakt door een aantal Rooise sponsoren. De eerstvolgende editie is op zaterdag 25 september.

De Rooise Golfkampioenschappen worden georganiseerd voor de bij de NGF geregistreerde golfende inwoners van Sint-Oedenrode, Nijnsel, Boskant en Olland. Golfers van alle niveaus kunnen zich inschrijven vanaf woensdag 25 augustus t/m 18 september en strijden om de titel โ€œRooise beste golf(st)erโ€. De bijbehorende bekers zijn voor de beste speler en speelster in de strokeplay-wedstrijd. 

Afhankelijk van je golfniveau kun je meespelen met de strokeplay wedstrijd (hcp 0 t/m 24) of de stableford wedstrijd (hcp 18 t/m 54, waarbij iedereen met een hcp >36 speelt met wedstrijdhcp 36)). 

Naast de felbegeerde titels zijn er allerlei prijzen te winnen. 

Deelnemen aan de Rooise Golfkampioenschappen betekent genieten van 18 holes golf op een prachtige 9 holes baan, de prijsuitreiking en na afloop het buffet voor โ‚ฌ 28.00 p.p voor leden van Golfclub De Schoot en โ‚ฌ 56.00 voor niet leden. De Rooise Golfkampioenschappen, een golftoernooi voor en door Rooienaren. 

Leden van golfclub de Schoot kunnen zich inschrijven via het bekende programma van Golfclub De Schoot. Alle andere golfers kunnen een inschrijfformulier aanvragen per e-mail via rooisegolfkampioenschappen2021@ziggo.nl

Let op: In verband met de Coronamaatregelen is het maximum aantal deelnemers 56. Inschrijvingen vanaf 56 deelnemers zullen op een reservelijst geplaatst worden. De inschrijving telt mede als het bedrag betaald is. 


deel deze activiteit