• Alles
  • (25)
    Evenement

Pupgatquiz

zaterdag 7 november 18:00 uur

Foto:

Start seizoen carnaval 2021 met de Pupgatquiz

Dit jaar gaat het carnavalsseizoen starten met een live spelshow: de Pupgatquiz! Zoals velen weten is er dit jaar geen 11-11 bal zoals we gewend zijn. Normaal wordt op het 11-11 bal het nieuwe koppel onthuld. Door alle maatregelen die van toepassing waren in het voorjaar en de zomer is er enkele maanden geleden al voor gekozen om geen nieuw koppel te kiezen. Toen wisten we nog niet wat we nu weten, maar achteraf is dit een verstandige keus gebleken. Dit jaar zal per activiteit bekeken worden of deze doorgang kan vinden en vervolgens op welke manier.

De eerste activiteit van Carnavalsstichting Papgat is op zaterdag 7 november 2020. Normaal zou op deze datum het 11-11 bal georganiseerd worden, maar dit wordt nu de “11-11 Pupgatquiz”! Deze quiz zal live uitgezonden worden via internet. De vragen die gesteld worden, kunnen door alle deelnemers individueel of als groep worden beantwoord via hun eigen telefoon. Het is mogelijk om gezellig thuis vanaf de bank mee te doen, maar wanneer de maatregelen het toelaten kan de quiz ook vanuit een horecagelegenheid gevolgd worden. De horecagelegenheid moet het beeld dan via internet op een scherm kunnen laten zien. Inschrijven is wel noodzakelijk. Dit kan via mailadres elfelfquiz@gmail.com. Geef aan dat je meedoet en je ontvangt een mail terug met instructies voor deelname. Inschrijven is mogelijk tot en met 23 oktober a.s.

Wat kun je deze avond verwachten? Een interactieve spelshow met quizvragen, dans, zang en nog veel meer hilariteit. De presentatie zal verzorgd worden door Prins Twan Pap d’n Urste en zijn adjudant Rolph. Deze quiz is niet terug te kijken via replay tv, dus zorg dat je aangemeld bent en mee speelt. Dan kun je later in elk geval zeggen “ik was er bij”!


deel deze activiteit