KV Nijnsel behoudt derde plek

Nijnsel - Zondag 21 januari - na het verlies tegen SV Loosbroek stond voor KV Nijnsel een belangrijke wedstrijd tegen Flash 1 uit Den Dungen op het programma. Om aansluiting met de top 2 in de poule te behouden moest door de dames van KV Nijnsel gewonnen worden.

Na het fluitsignaal was het Nijnsel die het best uit de startblokken kwam en na 10 minuten spelen op een 1-3 voorsprong stond. Echter ging het scoren bij beide ploegen moeizaam waardoor na 30 minuten spelen een stand van 2-4 op het scorebord stond.
In de rust werd de uitploeg dan ook gemeld dat de scherpte op het schot ontbrak en dat kansen afgemaakt moesten worden om de wedstrijd te winnen. Hier werd na de rust door Dimphy Goverde van KV Nijnsel dan ook meteen gehoor aan gegeven door een fraai afstandsschot binnen te schieten. KV Nijnsel wist het scoren vast te houden en een voorsprong uit te bouwen naar 4-11. Echter was het daarna Flash die daarna nog wat beter in de wedstrijd kwam en nog een aantal keer wist te scoren. Na 60 minuten spelen klonk het eindsignaal en stond een stand van 7 -11 in het voordeel van de uitploeg op het scorebord.