Afbeelding

Boskant hervat competitie thuis tegen WHV

Sport

Sint-Oedenrode - De kans dat er aanstaande zondag voor de competitie gevoetbald gaat worden is, gezien de weersvoorspellingen, niet zo groot. Maar dat staat natuurlijk los van de voorbereiding er naar toe. Koning Winter maakt het de buitensporters maar lastig.

Zelfs de kunstgrasvelden werden slachtoffer. Want de sneeuw die intussen alweer enkele weken geleden gevallen is, moet met speciale apparatuur worden verwijderd om het veld bespeelbaar te maken. Het hoofdveld van vv Nijnsel is op die manier sneeuwvrij gemaakt en was afgelopen zondag beschikbaar voor een oefenwedstrijd tegen SCMH. Hopelijk is het geplande uitstapje van de selectie op zaterdag de belangrijkste oorzaak voor de 0-4 nederlaag! Heel positief richting competitiestart is de uitslag in ieder geval niet.
Als er zondag wel gevoetbald wordt, is WHV tegenstander. Hoewel de uitwedstrijd indertijd met 2-1 door Boskant gewonnen werd en Boskant op dit moment duidelijk hoger op de ranglijst staat dan tegenstander WHV betekent dat niet automatisch dat het voor Boskant een eitje wordt. De winterstop heeft vaker voor verrassingen gezorgd!