Afbeelding

Nijnsel (her)opent in Dommelen

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zaterdag verloor met een paar spelers van Nijnsel Onder 19 versterkt Nijnsel 1 thuis van Unitas '59 uit Eindhoven-Noord. Een ploeg met een aantal behendige spelers die niet voor niets soeverein bovenaan staan in de vierde klasse. Gisteren, dinsdag, werd thuis nog geoefend tegen tweedeklasser Nieuw Woensel uit Eindhoven.

Aanstaande zondag trekt de geelblauwe brigade naar de Kempen en wel naar het kerkdorp Dommelen, onder de rook van Valkenswaard, en dan gaat het weer om het 'echie'! Evenals vorig seizoen werd het eerder in Nijnsel een mooie en spannende wedstrijd waarbij de thuisploeg (opnieuw) aan het kortste eind trok. De ambitieuze thuisploeg zal dit nog zeker niet vergeten zijn…….
Daarom zullen alle geelblauwe zeilen moeten worden bijgezet om later op de middag niet zonder punten richting de Meierij af te reizen. De teamgeest is ongebroken en die hebben we ook na de winterstop hard nodig. Nijnsel neemt een mooie positie in op de ranglijst maar we zijn pas op de helft, zodat er op de ranglijst nog behoorlijk kan worden geschoven. Supporters zijn ook aanstaande zondag van harte welkom en zeker ook nodig om de Nijnselse mannen bij hun sportieve ambities te ondersteunen.

Nijnsel Goes Saturday!
Veel sportliefhebbers uit Sint-Oedenrode vinden het jammer dat ze bijna nooit naar Nijnsel kunnen gaan kijken omdat ze hun eigen team op zondagmiddag willen zien spelen. Om aan deze lacune tegemoet te komen, speelt Nijnsel binnenkort op een zaterdagavond! En wel op zaterdag 4 februari thuis tegen EMK uit Nuenen (Nijnsel verloor eerder uit geflatteerd maar wel verdiend), aanvang 19.00 uur. Ook onze Nuenense voetbalvrienden azen op punten omdat de rode lantaarn langzaam maar zeker wat feller begint te schijnen. De activiteitencommissie heeft al toegezegd om ook de derde helft op een originele, aantrekkelijke en themamatige wijze aan te kleden zodat voor alle supporters en andere belangstellenden alle ingrediënten aanwezig zijn om op zaterdag 4 februari een bezoek te brengen aan sportpark Den Eimert.