Hier wil iedereen wel op staan!
Hier wil iedereen wel op staan!

Roois Tourspel ongemeen spannend

Sport

Sint-Oedenrode - De Tour de France is ruim een week onderweg. Hoogtepunt voor ons Nederlanders was natuurlijk afgelopen zondag. Tom Dumoulin won de koninginnerit van de Tour de France en kwam solo over de meet. Veel deelnemers van het Tourspel hebben deze overwinning gezien bij 'de Beleving' die speciaal voor sportliefhebbers een Super Sunday Grill had georganiseerd. De aanwezigen genoten van het varken aan het spit, lekkere hapjes, drankjes en veel sport zoal de Tour, Formule 1, Wimbledon en het EK voetbal.

In het Tourspel zelf is het ongemeen spannend. De top 3 staat op slechts 5 punten van elkaar. Op dit moment gaat Rene Raaijmakers aan kop. In zijn Tourlijst heeft hij opvallend genoeg Alberto Contador niet opgenomen. Gezien het uitvallen van Contador lijkt het erop dat Rene hierdoor een goede kans maakt op de eerste plaats. Maar zoals altijd is met nog een kleine twee weken te fietsen Parijs nog ver. Er kan dus nog van alles gebeuren zowel in het spel als in de Tour. De Top 10 in het algemeen klassement van de Tour de France staat tenslotte ook kort bij elkaar en vooral Froom en Quintana gaan elkaar ongetwijfeld nog het vuur aan de schenen leggen.

Doe je mee met het Tourspel en sta je na een week al op enorme afstand van de top van het klassement? Geen probleem want er zijn altijd nog hele mooie prijzen te winnen tijdens de prijsuitreiking op maandag 25 juli vanaf 20:00 uur. Vele Rooise ondernemers hebben weer goederen of diensten beschikbaar gesteld dus er zijn leuke prijzen te winnen. Als hoofdprijs zal de Fondriest fiets worden uitgereikt ter waarde van € 1.000,- Net als vorig jaar hebben Mutsaars Bikes en WeCycling deze prijs beschikbaar gesteld voor een gelukkig deelnemer aan het Roois Tourspel. Daarnaast heeft het Tourspel dit jaar, vanwege de 103e editie van de Tour de France, gevraagd om de renner te raden die als 103e eindigt deze Tour. Geen eenvoudige opgave natuurlijk. Degene die de juiste renner raad, aanwezig is op de prijsuitreiking en als winnaar gekozen wordt kan dan ook een prachtige prijs in ontvangst nemen. Wil jij alvast meer weten over deze prijs? Kijk dan op www.villaverhuurspanje.eu Zie jij jezelf daar binnenkort met je vrienden of gezin al vakantie vieren als winnaar van deze prijs? Zorg dus dat je aanwezig bent op maandag 25 juli. Daarnaast zal er tijdens de prijsuitreiking, dankzij de 777 deelnemers van dit jaar, wederom een cheque kunnen worden overhandigd. Dit keer gaat deze naar de Kiwanis. Zij ondersteunen middels een financieel fonds kinderen uit Rooi die een extra bijdrage kunnen gebruiken om op deze manier deel te kunnen nemen aan maatschappelijke activiteiten zoals sporten, schoolreisjes etc. Tijdens de prijsuitreiking uiteraard meer over informaite over dit goede doel.