Ieder jaar wordt de bolletjes-, groene- en gele trui uitgereikt.
Ieder jaar wordt de bolletjes-, groene- en gele trui uitgereikt.

Roois Tourspel ondersteunt Kiwanis Kinderhand

Algemeen

Sint-Oedenrode - De eerste inschrijfformulieren druppelen alweer binnen voor de 32e editie van het Roois Tourspel. Ook dit jaar ondersteunt het Tourspel weer een goed doel in Sint-Oedenrode.

Kiwanis Kinderhand
Kiwanis Kinderhand is een Roois initiatief van de Kiwanis. Zij hebben een platform ingesteld waar via betrouwbare organisaties een beroep kan worden gedaan uit een geldfonds om,  bepaalde kinderen uit Sint Oedenrode een financiële bijdrage te geven. Het gaat dan om kinderen tot 14 jaar die aan de kant moeten blijven staan in gemeenschappelijke activiteiten zoals sport, cultuur, school of bibliotheek. Denk dus aan betaling van bijvoorbeeld sportschoenen, jaarabonnement sportclub, bibliotheek en muziekschool of een groepsactiviteit als een dagje uit naar een attractiepark. Het gaat dan specifiek om activiteiten waarvan de kosten niet declarabel zijn bij gemeente, sociale instellingen of andere ondersteunende organisaties. Het gaat hier om activiteiten ter stimulering van participatie van kinderen in sportieve, culturele of leergerichte activiteiten. Organisaties die hier aanspraak op kunnen maken zijn:
- Rooise basisscholem
?- Vluchtelingenwerk Sint-Oedenrode
- Rooise sportclubs en verenigingen

Meespelen met het Roois Tourspel
Wilt u meespelen met het Roois Tourspel, dan kunt u zich inschrijven tot vrijdagavond 1 juli 24.00 uur. De laatste inlevermogelijkheid is bij Café De Kroeg aan de Borchmolendijk. Wilt u het formulier eerder inleveren dan kunt u terecht bij Dierenspeciaalzaak De Borchmolen, Bike Center Sint-Oedenrode of Mutsaars Bikes in Schijndel

Inschrijfformulier
Het inschrijfformulier kunt u vinden op www.rooistourspel.nl. Op de inleveradressen zijn ook formulieren aanwezig. Voor meer informatie volg ons ook op Facebook en Twitter.