Afbeelding

Roois Tourspel 777 deelnemers

Sport

Sint-Oedenrode - De 32e editie van het Tourspel is weer van start. Dit jaar strijden 777 lijsten om de felbegeerde hoofdprijs van € 449,- en eeuwige roem in Sint-Oedenrode en omstreken. De Tour is sinds zaterdag gestart en er zijn al enkele verrassingen. Wat te denken van favoriet Cantodor die al meerdere malen het asfalt heeft geraakt. Verder blijkt Marc Cavendish het sprinten absoluut nog niet verleerd te zijn. 'Puncher' Alaphilippe behaalde al een tweede plaats in de etappe die Peter Sagan won afgelopen zondag.

Kortom de Tour is weer van start en het zal ongetwijfeld spannend blijven tot het einde. Zoals gewend is de prijsuitreiking op de maandag na de Tour. Dit jaar zal de prijsuitreiking op maandag 25 juli om 20:00 uur bij de Beurs zijn. Dit jaar heeft het Tourspel wederom de bonusvraag opgenomen. Omdat het de 103e Tour de France is is er gevraagd welke renner op deze plek in de eindrangschikking zal eindigen. Geen eenvoudige opgave natuurlijk. Net als vorig jaar heeft het Tourspel hier weer een hele gave prijs voor in gedachten. Volgende week maken we de exacte prijs bekend maar reken er maar op dat je deze prijs graag wilt winnen.

Zondag: Super Sunday Grill bij de Beleving
Aanstaande zondag vanaf 13:00 uur is het eerste Roois Tourspel event. De Beleving, sinds enkele jaren trouwe partner van het Tourspel, heeft een heuze Super Sunday Grill op het programma staan. Je kunt zowel kijken naar de Tour de France, de Formule 1 en natuurlijk de EK finale. Dit alles live te bekijken bij de Beleving onder het genot van een hoogwaardige BBQ en speenvarken aan het spit. Voor 30 euro word je heel de middag en avond verwent met allemaal lekkernijen gemaakt door het BBQ team van de Beleving.
Zondag staat er een klimetappe op het programma van de Tour de France. De finish ligt in Arcalis in Andorra. Traditioneel staan er veel wielergekke Spanjaarden op de smalle bergpassen van de de Pyreneeën. Onderweg moeten de renners in totaal vijf van de bergpassen over. De finish is bergop dus de berggeiten willen hier direct probetern toe te slaan. Verder kun je natuurlijk ook Formule 1 kijken met een MAXimale Beleving en een echte mannen BBQ! Sport kijken zonder zelf de worstjes en het bier te halen, wie wil dat nou niet! Reserveren voor zondag is gewenst; graag een bericht sturen naar info@rooistourspel.nl Tot zondag allemaal!