Logo
Logo

Competitie TTV Attaque weer begonnen

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen week is de competitie voor Attaque weer begonnen.  Attaque 1 - opnieuw uitkomend in de 2e klasse - begon met een uitwedstrijd tegen Rotac'82 uit Rossum. Het team begon goed en won deze wedstrijd met 7-3. Bram Schepens wist zijn drie wedstrijden te winnen, Dirk Kastelijn en Menno van Os wonnen er ieder twee. Verder is ook Leon Schepens lid van dit team.

Attaque 2, vorig seizoen kampioen geworden in de 4e klasse, komt nu weer uit in de 3e klasse. Het team ging op bezoek bij de Zwaantjes uit Sint-Michielsgestel. Het werd een nipte nederlaag van 6-4, Henry van Casteren won twee wedstrijden, Leon Huijberts won er één, Peter Verhagen gaf goed partij wist echter geen wedstrijd te winnen. Verder werd het dubbelspel nog gewonnen. Frank van der Zanden, Burt van Geffen en Co Stamps behoren ook tot dit team.

Attaque 3, dat afgelopen seizoen in de 6e klasse op de 2e plaats eindigde maar de promotie/degradatiewedstrijd verloor, is op verzoek van de club door de bond toch in de 5e klasse geplaatst. Ze begonnen met een uitwedstrijd bij HTTC uit Heerewaarden. Na een verdienstelijke wedstrijd verloren ze met 7-3. Stefan Kerk won twee wedstrijden, Cliff van Driel won er één, Bram Marinus wist geen wedstrijd te winnen. A.s. vrijdag spelen alle teams hun eerste thuiswedstrijd.