Ryan werd knap eerste in Duitsland.
Ryan werd knap eerste in Duitsland.

Ryan en Dewy sluiten seizoen af in Sindelfingen

Sport

Ryan en Dewy Lo-A-Njoe hebben het seizoen waardig afgesloten op het internationale toernooi te Sindelfingen (D). Onder de rook van Stuttgart ligt Sindelfingen. Daar staat een top sportcomplex. Dit jaar werd het toernooi wat later gehouden dan normaal maar dat weerhield vele judoka's er niet van om toch deel te nemen aan dit grootste toernooi in de sporthal "Glaspalast."

Zowel Ryan als Dewy deden mee in twee leeftijdscategorieën. Dewy, die niet helemaal fit was, deed dus mee in de -15 en de -18 jaar. In de -18 zelfs nog een gewichtsklasse hoger dan dat ze normaal draait. Ondanks alle tegenslag wist zij in beide categorieën mooie tweede plaatsen te behalen. Dit is niet slecht als je niet helemaal fit bent.
Broer Ryan had ingeschreven voor de -18 en de -21 jaar. Ryan had zijn laatste toernooi in Venray gehad en dat was al weer wat weken geleden. Hij had er echt zin in. Hij had zichzelf weer wat opdrachten gegeven om nog gevarieerder te gaan. Nou dat hebben zijn tegenstanders geweten. Ryan die normaal uitkomt in de -18 had normaal gesproken geen kans in de -21. Maar er stond deze keer helemaal geen maat op hem. Zijn tegenstanders in de -21 zijn fysiek natuurlijk sterker maar helaas voor hen, Ryan wist met een paar mooie uittilacties hen te verschalken. Voor Ryan was er twee keer een eerste plaats op dit internationale toernooi. En nu Ryan en Dewy, ga maar eens genieten van een welverdiende vakantie.

Dewy werd knap tweede in Duitsland