MHC JD1
MHC JD1

Jongens D1 MHC Sint Oedenrode ongeslagen kampioen

Sport

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De dag waar de jongens van JD1 zo lang naar uit hadden gekeken. De wedstrijd van het jaar! Voor de jonge spelers van JD1 was het in alles een echte D-day.

Door te winnen van de nummer 2 Best konden ze het kampioenschap behalen. Bij het vertrek was de gezonde spanning van de gezichten te lezen. Ze werden vergezeld door een grote aanhang van supporters. De zon gloorde hoog aan de hemel, een teken voor een mooie dag.

Direct na het eerste fluitsignaal dirigeerde aanvoerder Julian de Brouwer zijn manschappen in de juiste richting. Een richting die dit seizoen vanaf de eerste wedstrijd werd gekozen; de aanval! In de eerste minuten kwam de tegenstander nog sterk naar voren, maar elke aanval strandde al snel op het hechte verdedigingsblok. Na 5 minuten spelen was de ban gebroken en lag de 0-1 in het net. De spanning was eraf en er werd door de jongens van JD1 Frank en vrij gespeeld. De term "gallery Play" kon men aan de zijlijn veelvuldig horen. De eindstand werd uiteindelijk 0-13 voor het team uit Rooi. De doelpunten machine van JD1 stopte dit seizoen met maar liefst 70 doelpunten voor. Dit gekoppeld aan een ijzersterke verdediging met dito doelman die samen slechts 9 doelpunten tegen hebben gekregen, maakt dit team tot een meer dan terechte kampioen die een geweldig seizoen op een fantastische wijze hebben afgesloten. Het kampioenschap werd natuurlijk op uitbundige wijze gevierd. Er was een prachtige taart gesponsord door Bakkerij Bekkers. Daarnaast kreeg men hele mooie gepersonaliseerde shirts, geschonken door Brabant Sports uit Boxtel en last but not least was er een schitterende "platte kar" gereden door Dennis Voets, met dank aan de firma vd Linden uit Veghel. Dit goede stel bestond dit seizoen uit Trainers; Maarten van Bakel, Susan van Schaaijk, Sebastian Schrederhof, Tim Voorn. Coaches; Joost Meeuwissen en Jack van Lieshout. Teammanager; Rob van Wijk. Spelers; Daan Voets, Wouter van Erp, Noah Claessen, Steven Hulsen, Maxime van Lieshout, Yvar Meeuwissen, Julian de Brouwer, Auke en Hidde van Wijk, Bram van den Eshof, Cas van Schaaijk, Jip Seegers, Nick Ploegmakers, Martijn van der Wilt, Lex Bekkers en Tijn van den Tillaart.