Mediahuis Meierijstad.
Mediahuis Meierijstad. Foto: Kim Vulders

Mediahuis Meierijstad gaat podcaststudio bouwen

Zakelijk

Sint-Oedenrode – Podcast Studio Meierijstad werd enkele maanden geleden de wereld in geslingerd door de bedrijven Mediahuis Meierijstad en Vindkracht13. Vanaf dit najaar krijgt het initiatief een écht thuis. In Mediahuis Meierijstad wordt een gloednieuwe podcaststudio ingericht.

De podcast wordt een steeds populairder medium. Veel mensen lezen graag, maar er zijn ook genoeg consumenten die luisteren prefereren. Dat worden er alleen maar meer. Met een podcast kun je veel informatie delen op allerlei manieren. Daar kan Podcast Studio Meierijstad een rol in spelen, maar vooral met een professioneel thuishonk. De komende maanden zal er aan gewerkt worden om in het najaar de podcaststudio te openen.

Mediahuis Meierijstad en Vindkracht13 maken nu al verschillende podcasts zoals De Bron podcast en De Bron podcast sport. Er staan nog meer ideeën op de rol die de komende jaren ontplooit zullen worden. Vanaf het najaar is de nieuwe podcaststudio van Podcast Studio Meierijstad te huren voor opnames, maar er zullen ook workshops plaats gaan vinden of andere initiatieven die met podcasting te maken hebben. Wil je meer informatie? Neem dan contact op via redactie@mediahuismeierijstad.nl