Dit stuk van de zaak komt er helemaal anders uit te zien.
Dit stuk van de zaak komt er helemaal anders uit te zien. Foto: Jeroen van de Sande

Jumbo centrum twee dagen dicht voor verbouwing

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – De Jumbo in het centrum van Sint-Oedenrode gaat komende dinsdag en woensdag dicht om een verbouwing door te voeren. “We hebben geluisterd naar onze klanten en aan de hand daarvan doen we wat aanpassingen”, vertelt bedrijfsleider Sjors van de Laar.

Een hele grote verbouwing gaat het niet worden. Dat is volgens de manager niet nodig, omdat de winkel pas enkele jaren geleden is geopend. Het zijn voornamelijk enkele kleinere aanpassingen en één grotere. Zo wordt een zelfscanpark van vijf scankassa’s aangelegd. Die komen tussen twee gewone kassa’s en de servicebalie in. Van de Laar: “Voor sommige klanten wordt dat even wennen, maar het werkt erg comfortabel en zorgt voor een snelle doorstroming.” De groente- en fruitafdeling wordt ruimer opgezet. De glaswand waar het entreepoortje in valt, wordt iets naar voren gehaald, zodat er meer ruimte komt op die afdeling. Daarnaast gaat de staande koelvitrines anders neergezet worden om hetzelfde te bewerkstelligen.

Uitbreiding vers
De laatste weken zijn er al veranderingen geweest in de indeling van producten in de winkel. “Samen met Jumbo kijken we naar welke producten meer ruimte verdienen, zodat minder mensen mispakken. En soms is de indeling gewoonweg logischer gemaakt. Onze klanten moeten dan even zoeken, maar zijn er dan snel weer aan gewend”, vertelt de bedrijfsleider die trots is om te melden dat de versafdeling wordt uitgebreid. Na de verbouwing zijn er vers belegde broodjes te verkrijgen en kan er voortaan gegrild en afgebakken worden. In andere winkels zijn pilots gedraaid en daar is uit naar voren gekomen dat er meer behoefte is aan vers. “Vooral van de broodjes verwacht ik veel. Ideaal ook voor bedrijven die in de pauze broodjes willen bestellen tegen een goede prijs”, tipt de leidinggevende.

Donderdag om 8.00 uur vindt een feestelijke heropening plaats. In de komende editie van DeMooiRooiKrant valt daar achterop de krant meer over te lezen.

Afbeelding