De specialisten van Van Deursen Diervoeders.
De specialisten van Van Deursen Diervoeders. Foto: Nienke Habraken

Van Deursen Diervoerders enthousiast over uitbreiding

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Van Deursen Diervoeders breidt uit met Van Deursen Dier & Tuin. Hiermee wordt ook de winkel een stuk groter en komt er een duidelijke scheiding tussen de agrarische en particuliere kant van het bedrijf. 

“Heel veel particulieren weten niet dat je bij ons in de winkel terecht kan”, vertelt Ilse van Deursen, eigenaresse. Ze is trots op de uitbreiding van hun bedrijf en hoopt nog meer mensen te kunnen helpen. De verbouwing is in volle gang. Er worden parkeerplaatsen aangelegd, waardoor de winkel nog toegankelijker is. Je kan je auto direct voor de ingang parkeren. Niet alleen de winkel wordt groter, ook het assortiment wordt uitgebreid. “Farm Food is een van die extra producten. We hebben drie productspecialisten in dienst, waarvan er inmiddels al twee voedingsconsulent zijn”, legt Ilse uit. Na het volgen van diverse cursussen mag ze zichzelf een van de voedingsconsulenten noemen.

De kracht van Van Deursen ligt bij de kennis die de werknemers hebben. “We geven advies op maat. Met goede producten en adviezen willen we klanten tevreden stellen.” Je kan bij Van Deursen voor alles terecht met betrekking tot dier en tuin. Vragen over kunstmest, dierenvoeding, honden/kattenspeelgoed, klompen? De medewerkers van Van Deursen beantwoorden zonder enige moeite je vragen. “We gaan ook tips geven in DeMooiRooiKrant. Om de week geeft onze zoon Wout een tip in de rubriek: Wout wil het weten. Deze tips gaan over alles wat met dier en tuin te maken heeft.” Nu is namelijk hét moment om je tuin op orde te maken. Kom snel langs voor advies!

Ilse en haar collega’s handelen naar de vraag van klanten. “We zijn benieuwd wat klanten missen in ons assortiment en vragen daar ook naar, zodat wij kunnen kijken of we daarmee ons assortiment uit kunnen breiden.” Ze kijken erg uit naar de uitbreiding. “We vinden het vooral heel erg leuk”, lacht ze. De winkel is 6 dagen per week geopend voor de particuliere klant. Er is volop bedrijvigheid rondom de winkel. “We hopen alles over een maand of vier af te hebben, maar men kan nu al in onze winkel terecht! We staan graag voor u klaar.”