Afbeelding

Beste Beentje voor…

Roois nieuws
Boskant - Op vrijdag 13 februari zetten veel carnavalsvierders hun beste beentje voor tijdens het inmiddels traditionele Papgatse Dansmariekesfestijn. Het programma zit bomvol mooie en hilarische optredens, waardoor toeschouwers oren en ogen te kort zullen komen. De ervaring leert dat na deze avond de toon is gezet en iedereen helemaal “in the mood” is voor de Carnaval.

Vorig jaar hebben de Heikneuters het festijn gewonnen en zij zullen alles op alles zetten om deze prestatie te evenaren. De concurrentie is echter moordend. Want ook De Plekkers, De Narrekap, De Hofdames en De Lèpkes hebben hun messen geslepen. Daarnaast staan er nog een aantal verrassingen op stapel waar heel Papgat nog lang over na zal praten..!

Voor Prins Igo is het een thuiswedstrijd. Hij kan lopend naar huis en kan dus sowieso fris en fruitig aan Carnaval 2015 beginnen. Voor adjudant Marco wordt het extra zweten. Zijn vrouw doet al jaren mee met de Bobliners van de Lèpkes: hoe kan hij toch neutraliteit gaan uitstralen? We zullen het gaan zien op 13 februari.

Onder leiding van de inmiddels zeer geroutineerde “Heeren Adjudant” zal het spektakel rond 20.30 uur losbarsten (zaal open 20.00 uur). Wilt u ook samen met alle andere Rooise carnavalsvierders carnaval 2015 inluiden en genieten van dans en gezelligheid, dan bent u van harte welkom in party centrum “De Vriendschap”.
.