Afbeelding

Zaterdag prijsuitreiking De Rooise Kwis

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Het kan aanstaande zaterdag weleens druk worden in Zalencentrum De Beurs tijdens de prijsuitreiking van De Rooise Kwis. Op 27 december waren 151 teams, en daarmee ruim 2500 Rooienaren, druk in de weer om alle vragen van de tweede editie van De Rooise Kwis te beantwoorden. Na twee weken van onzekerheid zal zaterdagavond blijken welk team gewonnen heeft.

Advies: kom op tijd
Op basis van de ingevulde enquêtes worden ruim 1000 nieuwsgierige deelnemers zaterdag in De Beurs verwacht. De organisatie heeft gezorgd voor extra schermen en geluid om te zorgen dat iedereen goed de prijsuitreiking kan volgen. Ook kan gebruik gemaakt worden van de bovenzaal zodra het beneden vol is. Het advies luidt dus om op tijd te komen en bij voorkeur te voet te komen. Er wordt op het binnenterrein van De Beurs echter ook voor extra fietsenstalling gezorgd.

Vol programma
De bezoekers zullen een vol programma voorgeschoteld krijgen. Om exact 20:00 uur zal de prijsuitreiking van start gaan, te beginnen met een terugblik op 27 december. Vervolgens zullen er van iedere categorie een aantal vragen behandeld worden en worden ook de winnaars van de 12 verschillende categorieën in het zonnetje gezet. Ook de winnaar van de geheime expeditie en het team met de meest originele foto mag naar voren om een prijs in ontvangst te nemen voordat uiteindelijk de grote winnaar van De Rooise Kwis bekend gemaakt zal worden. Ieder team ontvangt na afloop ook nog een rapport met hierop hun resultaten zodat zij precies kunnen zien hoe ze gescoord hebben.
De avond zal muzikaal omlijst worden door “The Daltons”. Deze coverband wist onlangs nog door te dringen tot de halve finale van "The clash of the coverbands", een prestigieuze prijs voor de beste coverbands van de Benelux.