Nijnsel/TVE Reclame 1 klaar voor ‘All Stars’

Roois nieuws
Nijnsel - De lijst met ‘All Stars’ (of zijn het nu ‘Old Stars’…..?) groeit gestaag. Het zegt iets over de populariteit van de oud betaald voetballer Ruud van der Rijt. Hij deed zijn ding, geen kapsones, geen match fixing, twee voetbalschoenen van dezelfde kleur, zich helemaal geven voor zijn favoriete sport. En dat wordt gewaardeerd in de voetbalwereld, gewoon jezelf blijven.

Morgen, donderdag 22 mei, is het dan zover. Een verrassende, geroutineerde en talentvolle mix van FC Eindhoven en Willem II bindt de strijd aan met de kampioenen uit Nijnsel die, als het aan hen ligt, de kampioensvorm nog even hebben vasthouden. Ruud zal één helft bij de All Stars opereren en de andere helft bij zijn nieuwe broodheer, Nijnsel/TVE Reclame 1, kersverse vierdeklasser.
Met dank aan een aantal sponsoren kan vv Nijnsel/TVE Reclame de entree gratis houden, zodat dat geen belemmering mag zijn om naar sportpark Den Eimert af te reizen. De weersvooruitzichten zijn zomers en daarom alle aanleiding om deze All Stars aan het werk te zien, die kans krijg je in deze mix nooit meer. En Ruud zal graag willen laten zien dat zijn onwillige knie ook het enige element is dat zijn profcarrière in de knop in de weg stond, het is niet anders. Ruud heeft zich inmiddels toegelegd op het trainers- en scoutingschap. Voor Nederlandse profteams wordt de scouting steeds belangrijker nu de saldi van de bankrekeningen van de profclubs steeds meer afkalven en buitenlands talent ons land steeds meer mijdt.
Als alle All Stars en de mascottes van FC Eindhoven en Willem II, zijn binnengedruppeld en de spieren losgemaakt, dan zal rond de klok van 19.00 uur het eerste fluitsignaal kunnen klinken. vv Nijnsel/TVE Reclame is er zoals altijd klaar voor om veel publiek gastvrij te ontvangen en de Stars zullen ongetwijfeld na de wedstrijd nog gezellig een glaasje komen meedrinken. Zover ons bekend zit er namelijk niemand bij de ‘laatste dertig’……….