Afbeelding

Snollenbollenmiddag in Nijnsel

Roois nieuws
Nijnsel/TVE Reclame 1 speelt aanstaande zondag haar laatste thuiswedstrijd, ook tevens de laatste thuiswedstrijd in de vijfde klasse……. De kampioenen en promovendi willen het trouwe thuispubliek nog een keer laten zien dat het kampioenschap geen toeval is.

De tegenstander komt uit Loosbroek en heet WHV. Op zondag 4 mei staat dan de laatste wedstrijd van dit succesvolle seizoen op het programma, uit tegen Vorstenbossche Boys.
Om 12.00 uur speelt Vrouwen 1 thuis tegen Wilhelmina Den Bosch, een mooie club met veel historie en traditie. Als het een ‘beetje veel’ meezit dan pakken de Nijnselse Vrouwen nog een periodetitel mee.
Aan de laatste thuiswedstrijd wordt ook nog een themamiddag gekoppeld, de Snollenbollenmiddag. Het kan verkeren. In de Dikke van Dale staan maar liefst vierentwintig betekenissen van het woord snol en die liegen er niet om. Het kan dus best eens gezellig worden.
Kampioensreceptie
Inmiddels is de vereniging ook druk bezig met de organisatie van de kampioensreceptie die wordt gehouden op zaterdag 10 mei, van 18.00 tot 20.00 uur. Het wordt sowieso nog een drukke maand want Nijnsel/TVE Reclame 2 haalt waarschijnlijk opnieuw een kunststukje uit door mogelijk een periodetitel te behalen, dus dat betekent nog minimaal een paar wedstrijden als toetje op het toch al succesvolle seizoen.
Zaterdag 24 mei staat in het teken van de seizoenafsluiting van de jeugd; een van de programmaonderdelen is onder meer de traditionele strijd om de Penaltybokaal voor jeugd- en kaderleden.
Op zondag 1 juni ten slotte het sluit- en klapstuk van het seizoen, het Jan Vervoort Bedrijventoernooi, de tiende editie. Tientallen teams van Nijnsel sponsoren binden met elkaar de strijd aan die vaak in de derde helft wordt beslist.
Daarna gaat het sportpark voor enkele maanden op slot en alle sportvrienden uit Sint-Oedenrode, Boskant, Olland en Nijnsel treffen elkaar dan weer tijdens de strijd om de MooiRooiSchaal op 9 en 10 augustus op het sportpark van vv Rhode. Vorig jaar een zeer succesvolle en druk bezochte eerste editie, uitstekend georganiseerd door vv Boskant.
Kijk voor alle actuele zaken en activiteiten altijd op www.vvnijnsel.nl.