Ollandia haalt op grandioze wijze de winst binnen tegen SDDL1

Ollandia 1 heeft na een week rust nog steeds dezelfde missie als voorheen. En dat is zo vaak mogelijk winnen om degradatie te voorkomen Dit is geen gemakkelijke opgave, maar tegelijkertijd heeft Ollandia 1 wel degelijk de kwaliteiten in huis om dat mogelijk te maken. SDDL 1 werd op het sportpark verwelkomd en het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

In de eerste helft speelde keeper Tom Wouters een geweldige en belangrijke rol. Hij wist op tijd uit zijn doel te komen en hij hield zijn doel schoon. SDDL begon sterk aan de wedstrijd en beschikte over snelle counters. Een spits van deze ploeg sprintte solo richting het vijandelijk doel. Een goal leek dichterbij dan ooit en toch wist hij deze bal over het Ollandse doel te schieten. Hierdoor kreeg Ollandia vertrouwen. In de 22e min werden de vele Ollandse supporters beloond met een prachtige aanval. Stefan Erven gaf de bal puntgaaf voor op zijn broer, waarna Robert het feilloos afmaakte. 1-0. De Ollandse voetbalmachine was volop stoom gekomen en denderde moeiteloos over het veld. Ronny Thomassen wist enkele minuten later zijn loopvermogen optimaal te gebruiken en zorgde voor een mooie assist. Jos Leenderts was goed meegelopen en met een enorme trap schoot hij de
2-0 binnen.

In de 37e min lieten de spitsen zien dat zij goed op elkaar ingespeeld zijn. Stefan Erven gaf wederom de bal met veel maatgevoel voor. Robert Erven tikte de bal fantastisch achter de goalie. 3-0 was een mooie voorsprong. Vlak voor rust wist Ollandia 1 nog eenmaal het doel te vinden. Ronny Thomassen speelde een goede wedstrijd en hij gaf de bal mee aan Rob v.d. Heijden. Dit schot vloog met een beetje geluk eveneens in het net. Ruststand 4-0.

Na rust moest SDDL1 jacht maken op de goal en werden de duels feller. De enkels van Ollandia-spelers moesten het regelmatig ontgelden. Ollandia 1 liet zich hier niet door afleiden en wist de bovenliggende partij te blijven. Kansen werden weliswaar gecreëerd maar niet verzilverd. De 4-0 bleef daardoor onveranderd, maar met deze einduitslag was Ollandia 1 meer dan tevreden. Volgende week staat wederom een belangrijke wedstrijd op het programma. Fc Schadewijk is dan de tegenstander in een uitduel. Tot dan!

Ollandia 1: Tom Wouters, Bart v.d. Tillaart, Marti v.d. Zanden, Carlo Siemons, Gerbe Voets (83e min Ruud v. Driel), Rene Raaijmakers, Rob v.d. Heijden, Jos Leenderts (45e min Jan Wouters), Ronny Thomassen, Robert Erven(73e min Teun Leenderts), Stefan Erven.