Goederen en Dienstenveiling Nijnsel

Roois nieuws Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode
Heb je binnenkort een personeelsfeest? Een familiedag? Iets anders te vieren of gewoon interesse in één van de kavels? Kom dan naar Veiling Nijnsel! Op 22 september om 20.00 uur in de Beckart.

Op veiling Nijnsel is er namelijk een verleidelijke aanbod van meer dan 100 kavels op verschillende gebieden. Van biljardlessen tot een lekkere barbecue, van een autoradio tot een romantisch diner voor twee, van een solextocht tot een ballonvaart, van een golfclinic tot entree voor de sauna. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de tal van kavels die onder de hamer gaan. Op www.veilingnijnsel.nl kun je het hele aanbod alvast rustig bekijken en kiezen waar je op wilt bieden.

Graag nodigen Blaaskapel Tiona, VV Nijnsel, CV de Heikneuters en Harmonie Nijnsel jouw en jouw vrienden uit voor onze vijfde grote goederen en dienstenveiling die op 22 september aanstaande om 20.00 uur plaats zal vinden in de Beckart te Nijnsel.

Het is een dienstenveiling waarbij per opbod aan het aanwezige publiek goederen en diensten worden verkocht. Deze diensten zijn geheel belangeloos aangeboden door bedrijven en particulieren, die onze verenigingen een warm hart toedragen.

Daarom hopen wij jouw op 22 september om 20.00 uur te begroeten bij onze veiling in de Beckart te Nijnsel. Voor meer informatie zie www.veilingnijnsel.nl