Finale Jan Bekkers trofee als slot zaalvoetbalseizoen

Roois nieuws Sport
Op 18 mei wordt de finale gespeeld om de Jan Bekkers Trofee tussen de teams van Schildersbedrijf Gebroeders Harks en Bart Klerkx Hoveniers.

Daarmee komt ook een einde aan een seizoen sporthal De Beemd in Veghel. Traditioneel wordt deze avond afgesloten met de prijsuitreiking en een feestavond. Deze keer wordt daar van afgeweken en worden de prijzen uitgereikt na de openingswedstrijd eind augustus/begin september in de nieuwe Sporthal de Streepen tussen de winnaar van de beker en de kampioen van poule A van de Rooise Zaalvoetbal Vereniging. Dit biedt de sporters en scheidsrechters de mogelijkheid de nieuwe hal met bijbehorende kleedaccommodaties te bekijken en zeker ook de nieuwe kantine in te zegenen.
Maar eerst wordt op woensdag 9 mei de jaarvergadering belegd, voor deze keer in de kantine van Rhode. Het bestuur onderzoekt op dit moment of er voldoende belangstelling is om een veteranencompetitie in het leven te roepen. Voetballers van 40+ kunnen dan ongeveer een keer per maand een partijtje zaalvoetballen en daarna herinneringen oproepen over vroegere hoogtepunten, dit onder het genot van een drankje. Om een goede start hiermee te kunnen maken zijn we op zoek naar een vijftal ploegen. Teams die hiervoor belangstelling hebben kunnen zich aanmelden bij de secretaris van de Rooise Zaalvoetbal Vereniging. Adressen zijn te vinden op www.rooisezaalvoetbal.nl. Ook andere teams die in het nieuwe seizoen willen deelnemen aan de reguliere Rooise Zaalvoetbal Competitie kunnen een inschrijfformulier aanvragen bij de secretaris.