Eet smakelijk!
Eet smakelijk!

Smaakvolle aspergeroutes naar Rooise restaurants

Recreatie en Toerisme

Sint-Oedenrode - SmaakRouteRooi is een innige samenwerking tussen vrijwel alle Rooise horeca. Samen gaan ze smaakvolle initiatieven aanbieden. Eén van de eerste is een koppeling van twee aspergeroutes aan een zestal restaurants. Op meerdere dagen in mei en juni kunnen fijnproevers tickets kopen voor een avond smaakvol genieten in combinatie met een actieve wandeling of fietstocht. Een soort happen en trappen, maar dan in vernieuwde vorm.

Geniet tijdens een gezellige avond uit met jouw vrienden, familie of collega’s van een drie-gangen aspergemenu. Hierbij bezoek je niet één restaurant, maar drie op één avond. Tijdens de avond verwissel je namelijk per gang van restaurant. En om het nog leuker te maken, er is niet één route, maar twee! Stap op de fiets en geniet of leg jouw route wandelend af door het prachtige Sint-Oedenrode.

De routes
Er zijn twee varianten van de aspergeroute en iedere route heeft zijn eigen restaurants. Bij de wandelroute ga je genieten bij De Beleving, Ons Thuys en Osteria. Alle locaties van deze route zijn gelegen in het dorp en dus op loopafstand. De deelnemende restaurants van de fietsroute zijn De Gouden Leeuw, De Rooise Boerderij en De Helden van Kien.

De aspergeroutes zijn af te leggen op 10, 11, 25 mei en 8 juni. Kosten per ticket zijn €45,- excl. servicekosten en drankjes. >>>KAARTVERKOOP<<< Voor één ticket krijg je een drie-gangen aspergemenu. Tijdens het aanschaffen van het ticket, kun je eventuele allergieën en voorkeuren aangeven voor vlees, vis of vegetarisch aangeven. Vragen over de route? Stuur gerust een mail naar info@smaakrouterooi.nl..