Mediahuis Meierijstad.
Mediahuis Meierijstad. Foto: Kim Vulders

Bezoek de Open Dag van Mediahuis Meierijstad

Oproep

Sint-Oedenrode – Wat gebeurt er nou eigenlijk precies achter de deuren van Mediahuis Meierijstad? Er worden natuurlijk kranten gemaakt zoals DeMooiRooiKrant en DeMooiSchijndelKrant, maar er gebeurt nog veel meer! Op zaterdag 6 april van 11.00 tot 16.00 uur is er een Open Dag. Dan wordt alles duidelijk voor de nieuwsgierigen onder jullie.

De bedrijven die gehuisvest zijn in Mediahuis Meierijstad nodigen je uit om langs te komen. Behalve MooiRooi en MooiSchijndel zijn dat Multi Click BV, Kossen Producties, Omroep Meierij en Podcast Studio Meierijstad. Allemaal zijn ze actief in de wereld van media en er valt genoeg over te vertellen. Wil je meer weten over het maken van lokaal nieuws, offline en online media, drukwerk, tv producties, standbouw, podcasts en nog veel meer? Kom dan langs bij Mediahuis Meierijstad: Heuvel 7 – Sint-Oedenrode.

Buurman café Ons Thuys zorgt voor een lekker hapje en een drankje en er staan genoeg mensen klaar om je te informeren of om een gezellig praatje te maken.

Open Dag Mediahuis Meierijstad: 6 april 11.00 tot 16.00 uur.