De Bron magazine liep mee met de politie.
De Bron magazine liep mee met de politie. Foto: Sem van der kallen

Nieuwste De Bron magazine verschijnt in december

Human Interest

Sint-Oedenrode - Vol verwachting klopt ons hart! De nieuwste editie van De Bron magazine komt begin december uit. Het wordt weer een goed gevuld magazine met interessante onderwerpen, speciaal voor al onze MooiRooi Plus leden.

Bijna negenhonderd mensen krijgen het magazine gratis in de brievenbus. In de editie van december 2023 staan enkele gloednieuwe verhalen en interviews, maar publiceren we ook onderzoeksverhalen die we online gepubliceerd hebben in de MooiRooi Plus omgeving op MooiRooi.nl.  

Zo loopt de redactie van De Bron een dag mee met de lokale politie, interviewen we een Rooise dame die werkzaam is bij Yes We Can Clinics, gaan we weer ‘Knikkeren met...’ op een schoolplein van een bekende Rooienaar, laten we een jonge ondernemer aan het woord en kan er weer flink gepuzzeld worden. Kortom, De Bron magazine staat ook dit keer ramvol met interessante content!

Ben jij nog geen lid, maar wil je wel lid worden van MooiRooi Plus om zo het magazine GRATIS te ontvangen? Meld je dan aan via www.mooirooi.nl/plus