Een promoplaatje.
Een promoplaatje.

Smaakrouterooi brengt EK 2024 naar de Markt

Evenementen

Sint-Oedenrode - Over zo’n acht weken komt het Nederlandse Elftal voor het eerst in actie tijdens het EK 2024 in Duitsland. Dat laat Smaakrouterooi natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. De verenigde horeca heeft wederom de handen ineen geslagen om van het EK een topevenement te maken. Midden op de Markt in Rooi.

Een groot beeldscherm, een VIP dek, bierwagens en natuurlijk heel veel Oranje fans. “We hebben een mooie groep horecamensen samen. Zo ontzettend goed om te zien dat we in gezamenlijkheid hier heel mooie avonden en middagen zullen gaan beleven. We houden het niet alleen bij voetbal, een gezellige sfeer komt met gezellige muziek en gezellige mensen. Voetbal doet de KNVB, de sfeer regelen wij en als de mensen gaan komen, kan het niet meer stuk”, zegt Paul van der Vleuten van de Gouden Leeuw als kartrekker van dit evenement namens Smaakrouterooi.

Tijdens de EK wedstrijden slaan De Vresselse Hut (Nijnsel), De Beuk (Olland), De Vriendschap (Boskant) en de Rooise horeca waaronder De Gouden Leeuw, Ons Thuys, Oud Rooij, Odille, Anytyme De Beurs, De Kroeg, Dommelzicht en ’t Straotje de handen ineen. Zo zie je weer, van bitterbal tot fine-dining. Zij gaan er samen voor om het iedereen naar de zin te maken. Als er dan ook nog goed gescoord wordt door onze nationale helden, dan kan de seismoloog zomaar een kleine beving meten op onze markt. We zullen zien! Wil je op de hoogte blijven? Volg dan de socials op FB, Insta en LinkedIn van Smaakrouterooi.