Een archieffoto uit 2019.
Een archieffoto uit 2019. Foto: Lisette van Helden

Modeshows brengen alle voorjaarstrends naar Sint-Oedenrode

Evenementen

Sint-Oedenrode - Modeliefhebbers opgelet. Op 26 maart is het weer koopzondag in het centrum van Sint-Oedenrode. Naast de vele winkels die geopend zijn, zal er ook een modeshow plaatsvinden. Tijdens deze modeshows worden de nieuwste collecties en trends voor het komende voorjaar tentoongespreid door meerdere modezaken uit Rooi.

De lente is aangebroken. Tijd dus voor de vele modewinkels om hun nieuwe kledingcollecties op de catwalk te laten verschijnen, zodat mensen weer helemaal up-to-date zijn over wat ‘in’ is het komende voorjaar. Er wordt tijdens de modeshow aan iedereen gedacht. Zo zal er heren-, dames- en kindermode te zien zijn, maar ook de laatste trends van schoenen en brillen. In totaal zullen er twaalf modezaken vertegenwoordigd zijn op de catwalk.

Modeshows
De modeshows vinden plaats op het Kerkplein, voor de Martinuskerk. De catwalk zal x-vormig zijn, waardoor de terrassen er tegenaan geplaatst worden. De plaatselijke horeca verzorgt een hapje en een drankje. Zo kunnen alle bezoekers van dichtbij zien met welke kledij ze de komende lente en zomer de show kunnen stelen. Achter de catwalk zal het DJ-duo Whiplash zorgen voor gepaste muziek. De eerste show heeft een aanvangstijd van 13:30 uur, de tweede show vindt plaats om 15:00 uur. Voor de bezoekers zijn er dus twee kansen om bij de show aanwezig te zijn.

Leuke prijzen
Ook maken de bezoekers nog kans op leuke prijzen. Er is namelijk op de dag van de modeshow een winactie met speciale ‘golden tickets’. Welke prijzen er te winnen vallen blijft nog even geheim, maar het zal zeker de moeite waard zijn. Mocht je dus willen weten met welke outfit je dit voorjaar nog extra zal shinen of ben je tijdens de koopzondag al in het centrum te vinden en nieuwsgierig geworden naar de modeshow? Kom dan zeker even langs om jezelf te laten inspireren.