Afbeelding

Trailer Oda-film nu te zien

Cultuur

Sint-Oedenrode - klok tikt steeds dichter naar de première-avond van de langverwachte Odafilm. Die vindt op 25 januari plaats in een echte bioscoop te Veghel. Afgelopen zaterdagavond kreeg een exclusief gezelschap van sponsoren, acteurs en productiemensen voor het eerst de trailer te zien. Die is nu inmiddels voor iedereen openbaar. 

Coproducent Martin van Hastenberg heette in het Lindenhuys - mede namens initiatiefnemer en regisseur Arne Balk - iedereen van harte welkom. Hij nam de genodigden mee in het verhaal van Oda, het vertonen van de trailer en de route naar de uiteindelijke première. Na het vertonen van de trailer vertelde Arne zijn persoonlijke verhaal achter zijn productie. Het werd het een bijzondere avond en alvast een mooi voorproefje voor de première. (tekst gaat verder onder de trailer)


Doel Odafilm
Het oorspronkelijke doel van de film om de regio Sint-Oedenrode te promoten staat nog steeds. Daarom wordt de Odafilm uiteraard in Rooi vertoond, maar ligt de focus op heel Noord-Brabant. Oda wordt om die reden ook bewust gepositioneerd als de Brabantse legende. Na verschillende vertoningen in de bioscoop, zal de eerste voorstelling in Sint-Oedenrode plaatsvinden in de Knoptoren. Op dit moment is nog niets bekend over de kaartverkoop. Informatie daarover komt op een later moment naar buiten.

Voice-over
Voor de trailer is de enige echte Nederlandse trailer voice-over ingehuurd, namelijk Jeroen Nieuwenhuize, die je normaal alleen hoort bij de trailers voor Star Wars en Jurassic Park. Dit geeft de trailer iets bijzonders en sluit aan bij het niveau van de film.

Houd MooiRooi.nl en DeMooiRooiKrant de komende tijd in de gaten voor meer informatie over de Odafilm.