Jordi achter de knoppen.
Jordi achter de knoppen.

Beste opkomende Party DJ van Nederland?

Algemeen

Sint-Oedenrode – Wordt Jordi van Kessel de beste opkomende DJ van Nederland? Dat zou binnenkort zomaar eens kunnen gebeuren, want de Rooienaar is genomineerd voor de Party-awards. Dat werd afgelopen week aan hem bekend gemaakt.

De Party-awards is een wedstrijd waarbij DJ's of artiesten prijzen kunnen winnen in verschillende categorieën. Een vakjury selecteerde Feest-DJ Jordi voor de categorie Party DJ. Daar is de geboren Nijnselnaar erg blij mee. Het voelt voor hem als loon naar werken. Al vanaf zeer jonge leeftijd staat Jordi achter de draaitafel. De laatste jaren ontpopte hij zich tot Party-DJ. Met succes, want de afgelopen zomers draaide hij vele weken in een feestcafé in Mallorca. In Nederland krijgt hij meer en meer klussen en staat hij vaak in café 't Straotje. Dat café is ook genomineerd voor een award.
Op social media deed Jordi al een oproep, want hij wil natuurlijk veel stemmen krijgen. "Door middel van het verzamelen van stemmen kan ik deze prijs winnen. Stem dus op mij! Dat kan via www.partyawards.nl/stemmen of via sms "PA DJ JORDI KESSEL" naar 3010. Alvast bedankt!" roept de Rooise DJ op. Wie weet gaat hij er met de prijs vandoor.