Afbeelding

Ollandia naar HVV Helmond

Sport

Sint-Oedenrode - In het voorbij weekend zag het KNVB district Zuid 2 zich vanwege de winterse omstandigheden, opnieuw genoodzaakt om al het amateurvoetbal af te gelasten. Hierdoor is het tot eind mei al overvolle speelschema nog voller geworden en zullen er mogelijk ook midweeks al wedstrijden ingepland worden, terwijl er voor de lagere teams ook mogelijk naar begin juni zal worden uitgeweken.

Maar komend weekend wordt er opnieuw een poging gedaan om een normale competitieronde af te werken. Hiervoor moet Ollandia zondag naar het aan de Heeklaan 21 gelegen sportpark Houtsdonk in Helmond om daar aan te treden tegen HVV Helmond. Hiertegen was Ollandia in een moeilijke thuiswedstrijd uiteindelijk met 3-1 te sterk en kan ook a.s. zondag weer een tegenstander verwachten die er ook fysiek vol voor zal gaan. Als Ollandia zich hier vanaf de aftrap goed op instelt, voetballend de gaten in de Helmondse verdediging weet te vinden en daarbij de juiste scherpte combineert met een goed richtingsgevoel voor de goal, dan is er ook zondag weer een mooi resultaat mogelijk. Ook voor de overige teams gaat de competitie komend weekend weer verder, dus hopelijk werken de weersomstandigheden mee en kunnen ook de supporters weer terecht om hun favorieten te steunen. Ook de rikliefhebbers kunnen op donderdag 22/3 weer terecht in de kantine op sportpark Ekkerzicht voor de laatste rikavond van het seizoen.

Rikken bij Ollandia
Donderdag 22/3 is er al weer de laatste rikavond van dit winterseizoen. Om 20.45 uur zijn alle liefhebbers weer van harte welkom voor een gezellig avondje rikken in de Ollandia kantine op sportpark Ekkerzicht. Ook deze keer zijn er natuurlijk weer mooie prijzen te winnen.