Prachtige overwinning Rhode tegen EVVC.
Prachtige overwinning Rhode tegen EVVC.

Rhode zondag tegen TGG

Sport

Sint-Oedenrode - De KNVB heeft afgelopen weekend alle wedstrijden in district Zuid II afgelast. Voor zaterdag was dat logisch, voor zondag misschien toch wat te voorbarig. Er zat nog geen vorst in de grond, de sneeuw was ook al weer verdwenen.

Er had waarschijnlijk dan ook wel gevoetbald kunnen worden en dat was ook goed geweest, want er moeten voor 28 mei nog 11 wedstrijden gespeeld worden.
Voor zondag staat voor Rhode de thuiswedstrijd tegen TGG op het programma. In Den-Bosch had Rhode de handen vol aan TGG. Op dat moment had TGG nog bijna alles verloren, maar was toch een pittige tegenstander en daarna heeft het ook de nodige punten binnen weten te slepen en is volop in de strijd voor de degradatie en nacompetitie voor degradatie en zal zeker voor de punten gaan knokken.

Levend Tafelvoetbalspel op Koningsdag 
Een mooie activiteit voor de jeugd! Op Koningsdag, vrijdag 27 april, wordt er bij voldoende belangstelling op het kerkplein een tafelvoetbalspeltoernooi georganiseerd. Op een springkussenveld van 7 bij 13 meter spelen teams tegen elkaar.                                                                                                                                                                        

Nadere informatie:
Een team bestaat uit 6 spelers en 2 wisselspelers, jongens en meisjes, ook  in één team, mogen meedoen, een wedstrijd duurt 10 minuten, deelname is gratis, inschrijven kan tot zestien jaar voor de jeugd uit Boskant – Nijnsel – Olland – Sint-Oedenrode, aanmelden kan uitsluitend als team onder de naam van de teamcaptain, de teamcaptain is ervoor verantwoordelijk dat er acht spelers zijn, je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub, het toernooi kan alleen doorgaan als er minimaal drie teams zijn, het schema van de wedstrijden, wie tegen wie, en de aanvangstijden worden rond 15 april bekend gemaakt.

Inschrijven kan  via de mail voorzitter@rhode.nl tot 2 april. Wij zoeken nog twee ( of meer)  volwassenen / leiders die dit toernooi willen organiseren. Aanmelden hiervoor kan eveneens via voorzitter@rhode.nl. Nadere informatie: voorzitter@rhode.nl of  telefoon 06 23442562.