Het gaat om dit bekende huisje.
Het gaat om dit bekende huisje.

Storm blaast sprookje weg

Algemeen

Sint-Oedenrode - De storm van afgelopen donderdag heeft veel schade aangericht. Bomen waaiden om, dakpannen vlogen door de lucht. Maar de storm blies ook een sprookje omver. Het opvallende huisje bij A. van Liempd Sloopbedrijven aan de Bobbenagelseweg moest er aan geloven. Helaas wordt het niet meer teruggeplaatst...

Negen jaar heeft het huisje er gestaan, maar afgelopen donderdag is hij dankzij de storm ondersteboven geblazen. "Wij hebben besloten het huisje niet terug te plaatsen. Daardoor hebben we al een aantal teleurstellende reacties ontvangen. Het huisje wordt aan een grote beurt onderworpen en besloten is om het huisje privé in de tuin te plaatsen, waar het wederom tot zijn volste recht zal blijven voortbestaan", laat Arie van Liempd weten aan DeMooiRooiKrant.
Velen foto's zijn er bij het huisje gemaakt. Huwelijkskiekjes, maar ook vele kinderen vanuit het hele land wilden met het creatieve bouwwerk op de foto, vanwege de bekende Bobbenagelroute. Arie: "We zullen de vaak enthousiaste opmerkingen en complimenten missen."