Toon van der Wijst en Frank van Laarhoven flankeren namens Kiwanis Martin van Hastenberg van de Zevensprong
Toon van der Wijst en Frank van Laarhoven flankeren namens Kiwanis Martin van Hastenberg van de Zevensprong

Klumpkesrace voor Zevensprong

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op 24 september staat Rooi in het teken van de tiende Klumpkesrace. De Kiwanis rekenen weer op een mooie nazomer, met spelende kinderen aan de Dommel en dobberende klompjes op de Dommel. De stroming van de Dommel bepaalt wie de prijs wint. Grote klompen, gekleurde klompjes, kleine klompjes zullen weer varen op de Dommel. Muziek zal weer klinken aan de Dommel. Ouders grootouders en kinderen en iedereen die hier van houdt aan de Dommeloever met een drankje. Kan het Rooiser?

Kiwanis die je er over spreekt kijken terug met veel plezier op de 9 eerdere races maar zijn nu toch echt druk met de tiende. De goede doelen bij de Klumpkesrace zijn dit jaar de Zevensprong en Kinderhand. De Zevensprong organiseert in de vakantie voor kinderen een week waarin kinderen samen spelen.
Kinderhand is er voor die kinderen die om financiële redenen bijvoorbeeld niet kunnen meedoen aan de Zevensprong. Stichting Kinderhand maakt dan deelname mogelijk. Op deze pagina zie je ook  hoeveel plezier kinderen hebben bij deelname aan de Zevensprong. Voor alle Kiwanis een goede reden om er nog eens stevig tegen aan te gaan de komende maanden. Kiwanis zullen u nog benaderen voor sponsoring en de verkoop van loten om van de jubileumrace een groot succes te maken.